Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour

Thuis Demonstratie Lichtgewicht Opvouwbare Elektrische Rolstoelen

Bent u opzoek naar een lichtgewicht opvouwbare elektrische rolstoel en bent u niet in de gelegenheid om naar onze showroom te komen of vind u het makkelijker de rolstoel bij u thuis uit te proberen ? Dan is het mogelijk dat wij met verschillende modellen bij u aan huis komen. Dit is mogelijk op afspraak door heel Nederland met uitzondering van de eilanden.  U kunt dan thuis in uw eigen vertrouwde omgeving de rolstoel onder onze begeleiding uitproberen en zo de juiste keuze maken. Een demonstratie aan huis is geheel gratis en vrijblijvend. Besluit u wel 1 van de rolstoelen te nemen dan kan deze vaak meteen achter blijven.

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met onze klantenservice op 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl

Welke Elektrische Opvouwbare Rolstoelen Nemen We Mee ?

Als officiele dealer van Nederland voor De Joyrider, Splitrider, Smartchair en Prorider rolstoelen kunnen wij altijd drie verschillende opvouwbare elektrische rolstoelen naar u meenemen zodat u goed het verschil tussen de rolstoelen kunt bekijken en uitproberen. De Splitrider is hierbij de lichtste met nog maar een tilgewicht van slechts 12 kg.

Alle informatie over deze elektrische opvouwbare rolstoelen vind u door op de onderstaande link te klikken :

Splitrider opvouwbare elektrische rolstoel

Joyrider opvouwbare elektrische rolstoel

Smartchair opvouwbare elektrische rolstoel

Prorider elektrische opvouwbare rolstoelen 

Gebruik Van De Elektrische Opvouwbare Rolstoel

De elektrische rolstoelen uit ons assortiment zijn zeer geschikt om mee te nemen in de auto, vliegtuig, trein of tram. Maar worden ook veelal ingezet voor gebruik in e om het huis . Door hun compacte afmetingen kunt u zeer kort draaien en overal makkelijk door heen manoeuvreren. De kleine draaicirkel van de rolstoelen maakt deze zeer geliefd bij de gebruikers, de rolstoel draait praktisch om zijn eigen as heen. De Joyrider en Splitrider hebben ook een open voorzijde waardoor u makkelijk aan tafel kunt aanschuiven . Gebruik in een tehuis of instelling is dan ook veel voorkomend om van de kamer naar de eetzaal of even lekker naar buiten te rijden.

Kosten Van Een Thuis Demonstratie Van Elektrische Rolstoelen

Aan een thuis demonstratie zitten geen kosten als u nu wel of geen rolstoel afneemt rekenen wij dus geen kosten. Wel gaan wij ervanuit dat u bij een thuis demonstratie serieuze interesse heeft om een rolstoel aan te schaffen. Mocht het om welke reden ook niet bevallen dan bent natuurlijk vrij om niks af te nemen.

Maken Van Een Afspraak Voor Een Thuis Demonstratie

U kunt een thuis demonstratie aanvragen via onze klantenservice. Deze kunt u tijdens openingstijden bereiken op 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl . Ook kunt u bij het betreffende product zelf het proefrit formulier invullen. Wij nemen dan contact met u op voor het inplannen van een afspraak.

Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken