Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
25 sep 2024

Wat Kost Een Goede Sta-op Stoel ?

Een goede sta-op stoel kost tussen de € 1395,00 en € 3495,00 . Hierin zit het verschil in het aantal motoren, maatwerk of vaste maten en de aantallen waar het in geproduceerd word . Standaard hebben wij alle soorten in onze showroom staan zodat u deze kunt vergelijken en uitproberen. Wij kunnen u adviseren over de zit, het aantal motoren , de opties per stoel en welke maat bij u past. Ook is het mogelijk dat wij uw maten opnemen in onze speciale meetstoel, zodat de stoel afgestemd kan worden aan de hand van uw lichaam. Onze sta-op en relax stoelen bestaan minimaal uit twee motoren zodat de functies onafhankelijk van elkaar te verstellen zijn. Bij een 3 en 4 motorige stoel zit er vaak nog een kantelfunctie, hoofdsteun en lendesteun verstelling op .

Waar Kan Ik Een Goede Sta-op Stoel Kopen ?

In onze showroom in Neede kunt u al onze sta-op stoelen vinden . Hier kunt u deze proberen en zullen wij u adviseren met de maat , keuze uit stof, leer incontinentie en veel verschillende kleuren. Als u een keuze heeft gemaakt kunt u bij ons een sta-op stoel kopen. Afhankelijk van een maatwerk stoel of standaard model kan deze vaak snel geleverd worden binnen enkele dagen.

U kunt ons vinden aan : Totale Zorgwinkel, Russchemorsweg 38, 7161 RT Neede. Wilt u graag eerst telefonisch of via de mail contact en informatie ontvangen ? U kunt ons bereiken op 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl

Sta-op Stoel Roma – Relax Stoel

De Sta-op stoel Roma is een 2 motorige stoel die een onafhankelijk te verstellen , de  rugleuning voetenbank en sta-op stand zijn apart van elkaar te gebruiken zodat u altijd de juiste positie kunt vinden om te zitten of te ontspannen. De stoel is in 1 maat leverbaar en in 3 kleuren stof en 1 kleur leer.

De sta-op stoel is zeer vriendelijk geprijsd en al leverbaar vanaf 1395,-

Alle informatie over de Roma Sta-op stoel vind u hier : Roma sta-op stoel 

Sta-op Stoel Paris – 4 Motorig

De Sta-op stoel Paris is een moderne sta-op stoel die met maar liefst 4 motoren is uitgevoerd . Zo kunt u de rugleuning, voetenbak, sta-op stand, lende steun en hoofdsteun elektrisch verstellen. De stoel is dus helemaal naar wens in te stellen en dus perfect om in uit te rusten en deze helpt u makkelijk opstaan. De stoel is in twee kleuren snel leverbaar zodat u binnen 1 week kunt genieten van uw nieuwe stoel. De sta-op stoel is te bedienen met een overzichtelijke afstandsbediening . De Paris is zeer vriendelijk geprijsd voor slechts 2195,- dit is ongekend laag voor een 4 motorige stoel met dit zitcomfort.

Alle informatie en prijzen over de Paris vind u hier —> 4 motorige sta-op stoel Paris

Fitform Vario 570 Zorg Fauteuil – Sta-Op Stoel

De Fitform Vario 570 sta-op stoel is een echt zorg fauteuil die gemaakt is van de beste materialen. De stoel heeft veel aanpassing mogelijkheden en wordt helemaal op maat naar uw lichaam ingemeten . Zo heeft u altijd een stoel op maat en krijgt u de beste ondersteuning voor uw lichaam. De Fitform 570 heeft een speciale kantelverstelling waarbij de zitting kanteld en de rugleuning recht of liggend kan worden gezet. Zo veranderd u de druk op uw lichaam en voorkomt u rugklachten. De lendesteun is op hoogte in te stellen en de voetenbak onafhankelijk te stellen . De Vario 570 is in alle mogelijke kleuren stof, leer of stanskim verkrijgbaar

Ontdek deze uniek Zorg Fauteuil —> Fitform Vario 570

TZ Draaibare Sta-op Stoel Florence Op Accu – Leer

De Florence is een unieke sta-op stoel op een draaivoet. Deze stoel is 3 motorig en door de accu los in de kamer op elke plek neer te zetten aangezien er geen stekker door de kamer loopt naar het stopcontact. Op het moment dat de stoel in de sta-op stand wordt gezet klikt deze meteen vast en kan niet meer draaien, wel net zo veilig voor het maken van een transfer in en uit de stoel. De rugleuning en voetenbank zijn samen met de sta-op stand elektrisch en onafhankelijkte verstellen via de overzichtelijke afstandsbediening . De stoel is verder voorzien van een mechanische topswing om de hoofdsteun in te stellen. De stoel is leverbaar in een leer sky combinatie waarbij de binnenzijde leer is en de buitenzijde sky. Leverbaar in een lichte kleur leur of zwart leer.

Alle informatie over de draaibare sta-op stoel — Draaibare sta-op stoel Florence

Graag al onze sta-op stoelen bekijken en uitproberen ? Dit kan in onze showroom in Neede, hier staan alle modellen voor u uitgestald en onze medewerkers klaar om u te adviseren en te helpen bij het beste zitcomfort voor u . Bekijk ons complete assortiment online :Wat kost een sta-op stoel 

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Neede0545-296368info@totalezorgwinkel.nl
Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken