Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
4 okt 2024

Warmste Schootskleed Scootmobiel & Rolstoel

We krijgen vaak de vraag wat nu het beste en warmste schootskleed voor scootmobiel & rolstoel is . Het beenkleed of schootskleed van Belieff is de warmste deken op de markt verkrijgbaar en is van zeer hoge kwaliteit. Dit schootskleed is dubbelgevoerd, wind en waterdicht en is gemaakt uit het oog punt van de gebruiker. De hoge afwerking zorgt ervoor dat het schootskleed een lange levensduur heeft en een isolerende werking. Bijkomend voordeel is dat tijdens de echt koude dagen hier ook nog een draadloze verwarming ingemaakt kan worden die simpel met klittenband te bevestigen is . Hiermee kunt u dan nog extra warmte geven op de plek waar u wenst . De Belieff rolstoel dekens & scootmobiel dekens zijn er in verschillende uitvoeringen en maten zodat u zelf kunt kijken welke het beste bij u past. Alle schootskleden zijn gemaakt van het zelfde materiaal en hebben een perfecte warme werking.

Schootskleed Scootmobiel & Rolstoel Met De Juiste Pasvorm

De Belieff schootskleden voor scootmobiel & Rolstoel hebben een mooie pasvorm die goed om het lichaam sluit en geen vierkant geheel is zoals de meeste beenkleden. Ook zit er bij elk schootkleed een band bij de benen om deze te fixeren en kun je bij sommige modellen op een voetstuk staan of in een warme voetenzak stappen zodat het kleed niet kan opwaaien tijdens de rit en uw voeten ook warm blijven.

Belieff Rolstoeldelen Met Voetzak

Vaak koude benen en voeten tijdens de koude dagen in uw rolstoel ? Met de Belieff rolstoeldeken met voetzak is dit verleden tijd . Deze rolstoeldeken is gemaakt van de beste materialen en dubbel gevoerd . Dit geeft een zeer aangename warmte en door de extra voetzak waar u voeten ingaan blijven deze ook helemaal verwarmd . De buitenzijde is van soft shell materiaal en wind en waterdicht. De binnen zijde is van zacht fleece materiaal en voelt comfortabel aan. Ook zitten er speciale handzakken in de deken zodat u deze lekker kunt opwarmen. Optioneel kunt u ook nog draadloze verwarming toepassen in uw beenkleed zodat u het nog aangenamer krijgt tijdens de koude dagen.

Belieff Scootmobiel Schootskleed Met Voetstuk

Doordat je benen op een scootmobiel geen beweging hebben zijn deze al snel koud tijdens gebruik op de scootmobiel. Het Belieff scootmobiel schootskleed is hierbij een uitkomst . Dit schootskleed van de hoogste kwaliteit geeft niet alleen de gewenste warme benen maar heeft oo kde juiste pasvorm zodat deze goed blijft zitten tijden de rit en met het speciale voetstuk niet op kan waaien. Zo bent u niet afgeleid tijdens het rijden door het schootskleed en blijft deze altijd netjes op zijn plek . Optioneel kunt u hier nog een verwarming in bevestigen met een eenvoudige klittenband constructie.

Meest Verkochte Schootskleed

Een populaire keuze als het gaat om scootmobiel schootskleden is het Belieff scootmobiel schootskleed. Dit kleed staat bekend om zijn comfortabele en warme materialen, vaak met een waterdichte buitenkant en een zachte voering. Het is ontworpen om goed te blijven zitten tijdens het rijden, met handige bevestigingsmogelijkheden.

Daarnaast zijn Belieff schootskleden vaak makkelijk te reinigen en kunnen ze in verschillende maten en kleuren komen, zodat je een optie kunt kiezen die bij jouw stijl past.

Belieff Rolstoel Beenkleed

Een Belieff rolstoel beenkleed is een speciaal ontworpen dekentje voor rolstoelgebruikers, dat helpt om de benen warm te houden. Deze kleedjes zijn vaak gemaakt van warme, ademende en waterafstotende materialen. Ze zijn praktisch, omdat ze gemakkelijk aan de rolstoel kunnen worden bevestigd en vaak ook makkelijk te reinigen zijn.

Belieff beenkleden zijn meestal ook geschikt voor verschillende soorten rolstoelen en hebben soms extra functies zoals reflecterende strips voor zichtbaarheid in het donker.

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken