Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
17 sep 2024

Waar is een opvouwbare scootmobiel te koop?

U bent opzoek naar een opvouwbare scootmobiel maar waar is een opvouwbare scootmobiel te koop? De grootste winkel met opvouwbare scootmobielen vind je bij de Totale Zorgwinkel in Neede.

Hier staan veel verschillende soorten opvouwbare scootmobielen in verschillende prijsklassen. Ook zit er veel verschil in gewicht, zit, snelheid en actieradius per scootmobiel. Daarom is het altijd goed om verschillende modellen naast elkaar uit te proberen in de showroom in Neede. Probeer hier zowel binnen als buiten de scootmobiel uit om te bepalen welk model het beste bij u past. U kunt testen of het makkelijk te tillen is en of het in uw auto past.

U vind de Totale Zorgwinkel aan de Russchemorsweg 38, 7161 RT Neede. De openingstijden zijn van dinsdag t/m vrijdag van 09.30 t/m 18.00 en op zaterdag van 09.30 t/m 16.00. U kunt hier gratis parkeren voor de deur.

Het proefrijden van een opvouwbare scootmobiel kunt u hier doen in een rustige omgeving zonder veel hinder van verkeer.  Wilt u de opvouwbare scootmobiel meteen kopen als deze naar wens is? Dan kan dit meteen en kunt u deze gelijk met u meenemen naar huis. Twee populaire opvouwbare scootmobielen die klein en compact te vervoeren zijn en geschikt zijn voor vliegverkeer is de: Brio Scootmobiel en De Relync R2 opvouwbare scootmobiel

Benieuwd naar alle opvouwbare scootmobielen die wij verkopen? Bekijk ze hier!

 

Waar is een opvouwbare scootmobiel te koop? En wat zijn de mogelijkheden?

Zoals we al aangeven kunt u een opvouwbare scootmobiel bij de Totale Zorgwinkel in Neede kopen, door het ruime assortiment en de mogelijkheid deze goed uit te proberen vind u hier bijna altijd wel een scootmobiel die bij u past. Natuurlijk zitten er veel verschillen per opvouwbare scootmobiel, zo zit er veel verschil in het gewicht, de zit en manier van zitten, de snelheid, het actie radius en de manier van opvouwen en de grootte opgevouwen.

Ook mogen niet alle opvouwbare scootmobielen mee in het vliegtuig. Is het een vereiste dat deze mee kan in het vliegtuig? Houd hier dan rekening mee met uw keuze. Wij hebben hier speciale modellen voor die een vliegtuig certificaat hebben zodat u kunt aantonen dat deze hiervoor geschikt zijn.

Wat zijn de voordelen om langs de showroom te komen?

  • Proefrit maken: Stap zelf achter het stuur en voel direct het verschil in comfort en wendbaarheid.
  • Persoonlijk advies op maat: Onze experts staan klaar om jou te helpen bij het vinden van de scootmobiel die perfect bij jouw situatie past.
  • Live productdemonstraties: Zie verschillende modellen in actie en ontdek welke functies jouw leven makkelijker maken.
  • Maatwerk aanpassingen: Pas jouw scootmobiel helemaal aan op jouw persoonlijke behoeften en voorkeuren.
  • Direct vergelijken: Vergelijk meerdere modellen en accessoires direct ter plaatse.
  • Uitgebreide testtijd: Neem de tijd die je nodig hebt om rustig uit te zoeken welke scootmobiel écht bij je past.
  • Nazorg en onderhoud: Ontvang uitgebreide informatie over service, garantie, en onderhoudsopties, zodat je scootmobiel altijd in topconditie blijft.

Onze Adviseurs Voor Opvouwbare Scootmobielen

Onze adviseurs zijn speciaal getraind en weten u alles te vertellen over de opvouwbare scootmobielen en de verschillen onderling. Zo kunnen wij samen met u kijken naar wat het beste bij u past en wat u nodig heeft. Zo proberen we samen met u tot de ideale keuze te komen zodat u een hulpmiddel heeft waar u echt wat aan heeft en uw vrijheid een boost geeft.

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Neede0545-296368info@totalezorgwinkel.nl

Vragen Over Een Opvouwbare Scootmobiel?

Heeft u alvast vragen over een opvouwbare scootmobiel? Neemt u dan contact op met onze klantenservice. Wij zullen u binnen 24 uur antwoord geven op al uw vragen. Dit kan via bovenstaand telefoonnummer of e-mail adres of via onderstaand contact formulier.

Vragen / opmerkingen

Laat een bericht achter en wij nemen z.s.m. contact met u op!

 

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken