Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
12 sep 2024

Rollz Motion Electric – Rollator En Elektrische Rolstoel In 1

De Rollz Motion Electric is een innovatieve mobiliteitshulp die een rollator en een  elektrische rolstoel  in één combineert. Dit betekent dat je met één apparaat kunt lopen wanneer je wilt en kunt zitten en rijden wanneer je vermoeid bent. Ook is de unieke Rollz Motion Electric te gebruiken als duwwagen waarbij de rolstoel ook elektrische ondersteuning heeft als u dit wilt. Zo kan ook een begeleider eenvoudig met u weg zonder dat deze vermoeid raakt of zwaar moet duwen.

De Rollz Motion Electric werkt als volgt:

Rollatorfunctie :Wanneer je ondersteuning nodig hebt bij het lopen, gebruik je de Rollz Motion als rollator. Het biedt stabiliteit en ondersteuning tijdens het wandelen.
Rolstoelfunctie : Als je moe wordt, kan de rollator eenvoudig worden omgevormd tot een elektrische rolstoel. Dit gaat door het rolstoel pakket dat standaard bij de Rollz motion zit eenvoudig omhoog te klappen zodat u een volledige zitting met rugleuning heeft. U kunt dan de rolstoel aan de voorzijde besturen met een joystick of u laten duwen door een begeleider met of zonder duwondersteuning.

De Rollz Motion is compact en eenvoudig om te bouwen, wat hem een veelzijdige keuze maakt voor mensen met mobiliteitsproblemen die flexibiliteit en vrijheid willen behouden. Zo kunt u altijd uw beweging stimuleren en kijken tot hoe ver u kunt lopen. Als het niet meer gaat hoeft u niet uw dagje weg af te breken maar gaat u eenvoudig verder in de rolstoel. Dit terwijl u maar 1 hulpmiddel hoeft te vervoeren.

Ontdek De Rollz Motion Electric

Wat Kost De Rollz Motion Electric ?

De Rollz Motion Electric wordt helemaal compleet geleverd met rolstoelpakket, joystickbesturing, oplader,  elektrische duwondersteuning, stokhouder, rolstoelpakkethouder en tashaak voor € 2989,00

Bekijk alle specificaties van de Rollz Motion Electric hier : Rollator en elektrische rolstoel in in

Waar kan ik de Rollz Motion Electric bekijken en uitproberen ?

U kunt de Rollz Motion Electric uitgebreid proberen in onze showroom in Neede. Hier hebben buiten de Rollz Motion Electric ook een groot assortiment lichtgewicht opvouwbare rolstoelen en opvouwbare scootmobielen. Zo kunt deze hulpmiddelen naast elkaar uitproberen en kijken wat het beste bij u past en voor u geschikt is .

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Neede0545-296368info@totalezorgwinkel.nl
Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken