Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf ā‚¬ 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
18 jul 2024

Drive Bluster – Snelle En Sportieve Scootmobiel

De Drive Bluster scootmobiel is een populaire keuze onder snelle scootmobielen vanwege zijn krachtige prestaties en gebruiksvriendelijke functies. Zijn sportieve uiterlijk maakt de Drive Bluster zeer geliefd onder de gebruikers . Ook zorgt de brede voorkant dat u met de koudere dagen wat meer beschermt zit tegen weer en wind. Wij leveren de Drive Bluster door heel Nederland met 2 jaar garantie aan huis. Standaard hebben wij deze snelle scootmobiel in onze showroom staan zodat u deze hier kunt uitproberen en test rijden in een rustige omgeving. De Drive Bluster is leverbaar in de kleur Rood En Antraciet.

Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van de Drive Bluster scootmobiel:

  1. Hoge Snelheid: De Drive Bluster scootmobiel kan snelheden tot 18 km/u bereiken, wat hem een van de snellere scootmobielen op de markt maakt. Dit maakt hem geschikt voor langere afstanden en snellere ritten.
  2. Krachtige Motor: Uitgerust met een sterke motor, biedt de Bluster uitstekende acceleratie en kan hij gemakkelijk hellingen en oneffen terrein aan.
  3. Ruime Actieradius: Met een grote batterijcapaciteit kan de Bluster lange afstanden afleggen op een enkele lading, wat ideaal is voor dagelijkse ritten en langere uitstapjes.
  4. Comfort: De Drive Bluster scootmobiel is ontworpen met comfort in gedachten. Hij heeft een ergonomische stoel, goede vering en een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel, wat zorgt voor een comfortabele rijervaring.
  5. Veiligheid: Veiligheidskenmerken zoals stevige remmen, verlichting, reflectoren en een robuuste constructie zorgen voor een veilige rit, zelfs bij hogere snelheden.
  6. Duurzaamheid: De Bluster is gebouwd met hoogwaardige materialen die duurzaamheid en betrouwbaarheid garanderen, zelfs bij intensief dagelijks gebruik.
  7. Aanpasbaarheid: Er zijn vaak verschillende opties en accessoires beschikbaar om de scootmobiel aan te passen aan de specifieke behoeften van de gebruiker, zoals extra opbergruimte, stokhouders, rollatorhouders ect.

 

Grote Showroom In Neede

Wilt u graag de Drive Bluster in het echt bekijken en hier op proefrijden ? Dit kan in onze showroom in Neede , hier hebben wij veel verschillende soorten scootmobielen staan zodat u deze kunt vergelijken op vering, uiterlijk, snelheid, rij comfort en stoel.

Totale ZorgwinkelRuschemorsweg 387161 RT Needeinfo@totalezorgwinkel.nl0545-296368
Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken