Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
24 jul 2024

ComfyGo MS300 – Snelle Opvouwbare Scootmobiel

De ComfyGo MS300 is een snelle opvouwbare scootmobiel. Ideaal om mee te nemen op vakantie of dagjes weg. Door zijn hoge snelheid van 18 km/u is het ook mogelijk om hiernaast te fietsen en zo ook grotere afstanden af te leggen. Standaard wordt de Comfygo MS300 door ons met plus zitting geleverd wat voor meer comfort zorgt en u een stoel heeft met een normale rugleuning en armleuningen. De scootmobiel is voorzien van een lithium accu die ten aller tijden bij te laden is en een lange levensduur heeft. Wilt u dus tijdens uw uitstap even bijladen dan is dit geen probleem. Standaard wordt deze met een accu geleverd voor een bereik van circa 20 km, optioneel kunt u kiezen voor een accu met een bereik van 35 km.

Demonstratiefilm ComfyGoMS3000 Plus (Engels Gesproken )

Over De ComfyGo MS3000 Snelle Opvouwbare Scootmobiel

    • De ComfyGO MS3000 is ontworpen om eenvoudig opgevouwen en uitgeklapt te worden, wat hem zeer geschikt maakt om klein op te bergen en makkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld de auto.
  1. Lichtgewicht:
    • Het lichte ontwerp van deze scootmobiel draagt bij aan de draagbaarheid en zorgt ervoor dat hij gemakkelijk te hanteren is zonder veel inspanning.
  2. Snelheid en Bereik:
    • De MS3000 biedt een goede balans tussen snelheid en bereik. U geeft gas met een gashendel net als bij bijvoorbeeld een brommer, met de remhendel aan de linkerzijde kunt u remmen onder het rijden of de scootmobiel op de parkeerstand zetten. De snelheid vooruit is in 3 standen te begrenzen met een handige knop aan het stuur. Zo kunt u zelf bepalen hoe snel u rijd en de snelheid aanpassen aan de situatie. Het bereik is standaard 20 km , optioneel kan er gekozen worden voor een grotere accu voor een bereik van 35 km. .
  3. Batterij:
    • De scootmobiel wordt geleverd met een oplaadbare lithium accu die bekend staat om zijn lange levensduur en de mogelijkheid om ook kort bij te laden.
  4. Comfort en Ontwerp:
    • De ComfyGo MS3000 is ontworpen voor een fijne zithouding . De Plus stoel met gepolsterde zitting en rugleuning is standaard uitgevoerd met armleuningen . Het gebogen harley stuur zorgt voor een prettig zithouding en zorgt er voor dat u ontspannen in de plus stoel kunt zitten en u niet voor over gebogen zit zoals u met een recth stuur zult hebben.
  5. Veiligheidskenmerken:
    • Veiligheid staat voorop bij het ontwerp van mobiliteitsscooters. De MS3000 kan worden uitgerust met anti-kantel wielen, een betrouwbaar remsysteem en verlichting voor zichtbaarheid. Doordat de scootmobiel met 4 wielen is uitgevoerd heeft deze een uiterst stabiele wegligging en kunt u op bijna alle ondergronden goed rijden op deze scootmobiel
  6. GewichtDe ComfyGo MS300 is makkelijk op te vouwen binnen enkele seconden en heeft een tilgewicht van 28 kg.
  7. Gebruiksvriendelijke Bediening:
    • De bediening van de ComfyGo MS3000 opvouwbare snelle scootmobiel is zeer eenvoudig en makkelijk in gebruik . De overzichtelijke knoppen en gebruik van de draai gashendel maken deze scootmobiel voor iedereen geschikt in gebruik

Online Bestellen Of In Onze Showroom Uitproberen

Wij hebben de ComfyGo MS3000 met plus zitting 90 % van de tijd in onze showroom staan zodat u deze uit kunt proberen en testen. Mocht deze bevallen kan deze eventueel meteen meegenomen worden zodat u meteen gebruik kunt maken van deze unieke scootmobiel. Denkt u er wel aan dat deze voorzien moet worden van een scootmobiel verzekering. Komt u van ver ? Informeer dan voor de zekerheid even of deze op voorraad staat ? Besteld u liever online ? Dan sturen wij deze scootmobiel geheel gebruiksklaar naar u af op pallet zodat u meteen gebruik kunt maken van de scootmobiel en zelf niks meer hoeft te installeren.

Showroom

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Neede0545-296368info@totalezorgwinkel.nl
Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken