Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
8 okt 2024

Beste Sta-op Stoel 2024 / 2025 – Top 10

U bent op zoek naar de beste sta-op stoel ? Aangezien iedereen een ander budget heeft ziet u hieronder een overzicht van de beste sta-op stoelen per prijsklasse en aantal motoren. De duurdere modellen zijn ook niet perse beter maar hier is vaak maatwerk mogelijk om de stoel helemaal aan te passen aan uw behoefte. Ook worden deze per stuk geproduceerd wat hogere productie kosten met zich mee brengt.

Top 3 Maatwerk Sta-op stoelen

fitform vario 570 sta-op stoel zorg fauteuil

  1. Fitvorm Vario 570 Sta-op Stoel

De Fitform Vario 570 is  met stip de beste sta-op stoel die veel aanpas mogelijkheden heeft . Zo kan deze helemaal naar uw maat worden afgesteld zodat deze gegoten zit naar uw lichaam. Bij deze stoel zijn veel aanpas mogelijkheden zoals een accu, draaiplateau , verwarming, elektrische hoofdsteun ect mogelijk Ook is deze stoel leverbaar in een xxl uitvoering waarbij de zitbreedte kan oplopen 63 / 69 / 75 / 87cm. Ook is het mogelijk deze extra diep te maken en de hoogte in te stellen . De xxl variant is ook extra verstevigd voor een draaggewicht tot 225 kg. De stoel is uitgerust met 3 motoren waarbij alles onafhankelijk van elkaar te verstellen is. De sta-op stand is in 4 verschillende manieren in te stellen net wat u prettig vind. Ook qua hoofdkussens zijn er 6 verschillende soorten zodat u kunt kijken wat u prettig vind. Standaard wordt de stoel al uitgerust met een opblaasbare lendesteun.

2. Fitform Elevo 580 Sta-Op Stoel – 3 Motorig

De Fitform Elevo 580 sta-op stoel is een sierlijke stoel met een slank en sierlijk uiterlijk . Deze sta-op stoel is standaard uitgerust met 3 motoren die onafhankelijk van elkaar te verstellen zodat u deze makkelijk kunt instellen met de meegeleverd afstandsbediening . Ook heeft deze een handige knop onder de armleuning zodat u kunt opstaan met beide handen aan de armleuning. De Elevo 580 sta-op stoel is geheel op maat naar uw lichaam te maken in de kleuren stof / leer / stamskin die u wenst. U kunt de stoel instellen als complete relax stoel en met de unieke kantelfunctie onlast u uw rug en zitvlak om heerlijk relax te zitten zonder pijn. Ook bij deze stoel zijn veel opties mogelijk om de stoel naar wens te bestellen.

fitform elevo 580

fitform sta-op stoel

3. Fitform Vario 574 Sta-op stoel

De Fitform 574 sta-op stoel is net als bovenstaande stoelen uitgerust met 3 motoren zodat u de rugleuning, voetenbank, kantelstand en sta-op stand onafhankelijk van elkaar kunt bedienen. De gebruikte materialen van deze stoel zijn van de hoogste kwaliteit en de stoel is geheel op maat af te stellen aan de hand van uw lichaam. Wij kijken dan naar de zitbreedte, zitdiepte, zithoogte, lengte van de voetenban en armleuninghoogte . Zo krijgt u de perfecte ondersteuning tijdens het zitten en liggen en kunt u met gemak opstaan uit de stoel. Wilt u graag een draai plateau of verwarming in deze stoel ? Dan is dit geen probleem, net als de kleuren en stoffen kunt u kiezen uit veel mogelijkheden. De opblaasbare lendesteun kunnen we in hoogte voor u afstellen zodat deze perfect aansluit op uw onderrug.

Top 3 Middelklasse Sta-op stoel

Een sta-op stoel uit de middenklasse betekend niet dat deze slecht van kwaliteit zijn maar deze worden vaak in masse geproduceerd zodat de kosten flink zakken en u deze stoelen voordelig kunt aanschaffen. De middenklasse stoel heeft vaak 4 motoren zodat u de voetenbank, rugleuning, sta-op stand, hoofdsteun en lendesteun onafhankelijk elektrisch kunt verstellen. De stoel heeft wel een vaste afmeting wat niet aangepast kan worden en moet dus bij benadering goed voor u zitten.

Beste Middenklasse Sta-op stoel top 3

  1. Sta-op Relax Stoel Paris

De sta-op en relax stoel Paris is een moderne sta-op stoel die uitgerust met maar liefst 4 motoren. Zo kunt u de sta-op stand, de rugleuning, voetenbank, lendesteun en hoofdsteun naar geheel naar wens elektrisch verstellen om de stoel in de door u gewenste stand te zetten. De stoel is leverbaar in 2 zachte kleuren en 1 afmeting. De stoel wordt geleverd met een garantie aan huis door heel Nederland en is zeer scherp geprijsd.

Moderne 4 motorige sta-op stoel

4 motorige sta-op stoel

2. Relax / Sta-op Stoel Modena – 4 Motorig

De Modena sta-op en relax stoel is een heerlijk fauteuil om in te relaxen doordat u deze kunt instellen naar wens . De hoofsteun, rugleuning voetenbank en lende steun zijn elektrisch te verstellen plus de stoel heeft een perfecte sta-op stand zodat u makkelijk en zonder veel kracht kunt opstaan. De stoel is in 1 vaste afmeting leverbaar in verschillende kleuren. Door de rugleuning naar achteren te stellen en de voetenbank omhoog te doen kunt u heerlijk liggen om te ontspannen of bijvoorbeeld tussen de middag een dutje te doen. Wilt u de voetenbank omhoog die traploos verstelbaar is en de rugleuning recht ? Ook dat is geen enkel probleem aangezien elke functie een aparte motor heeft.

3. TZ Draaibare Sta-op Stoel Florence Op Accu – Leer

De Florence is een 3 motorige sta-op relaxstoel die standaard met accu wordt geleverd . Deze stoel staat op een sierlijke draaipoot waardoor u de stoel vrij in de kamer kunt zetten en geen last van een voedingsdraad heeft die door de kamer loopt. De voetenbank, rugleuning en sta-op stand zijn onafhankelijk traploos van elkaar te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening . De stoel heeft een luxe en moderne uitstraling en een heerlijk zitcomfort. Wanneer de sta-op functie wordt gebruikt klikt de stoel vast en is deze niet meer draaibaar, wel net zo veilig bij het maken van een transfer. De stoel is leverbaar in beige leer of zwart leer in 1 maat .

sta-op stoel leer draaibaar

Sta-op stoel Budget Line

Onze budget line zijn snel leverbare stoelen voor een zeer scherpe prijs , deze 2 motorige stoelen hebben een verstelbare rugleuning, voetenbank en sta-op functie. Zo kunt u heerlijk languit liggen of alleen de voeten omhoog doen net wat u wilt. Alle functies werken apart van elkaar en zijn traploos te verstellen met de meegeleverde afstandsbediening. Doordat deze stoelen in massa worden gemaakt zijn deze te verkrijgen voor een zeer scherpe prijs met een prima zitcomfort en wel met 2 motoren. Het verschil tussen 1 motorige sta-op stoelen en twee motorige staop stoelen is dat bij een 1 motorige stoel 1 motor alles doet , als u dus de voetenbank omhoog wilt doen dan gaat de rugleuning ook naar achteren , en om gekeerd daarom geven wij altijd de voorkeur aan 2 motorige stoelen zodat u de rugleuning en voetenbank apart van elkaar kunt instellen om zo zelf de zithouding te bepalen.

Sta-op stoel Budget Line Top 3

goedkope sta-op stoel roma 2 motorig

1. Sta-op Stoel / Relax Stoel Roma

De Roma sta-op en relax stoel is een elegante stoel die wij uit voorraad leveren, deze is dus met een week bij u thuis. De stoel heeft 2 motoren zodat de voetenbank en rugleuning apart en traploos te verstellen zijn met de afstandsbediening . De sta-op functie helpt u makkelijk opstaan en weer te gaan zitten zonder een “plof “te maken. De Roma sta-op stoel is leverbaar in 3 stof kleuren en 1 leer kleur in 1 vaste afmeting. Zo kunt u zelf bekijken wat u het mooiste vind en het beste bij het past. Optioneel kunt u deze ook met accu verkrijgen zodat u geen last heeft van een snoer door de kamer.

 

2. Sta-Op Stoel Roya

Wilt u graag een stevige fauteuil met een sta-op functie zonder al te veel poepas ? Dan is de Roya fauteuil met sta-op zitting een uitkomst. Deze stoel heeft twee knoppen in het zijpaneel waarmee de zitting omhoog en omlaag kan. De stoel werkt op een accu en is dus vrij neer te zetten in de kamer. De stoel heeft een elegant en modern uiterlijk en is zeer scherp geprijsd . Nu zelfs een showroom model voor 875,-

eetkamerstoel met sta-op functie

3. Eetkamerstoel met sta-op functie

Wilt u liever een eetkamerstoel die een sta-op functie heeft ? Dan hebben wij hier twee modellen in die in veel kleuren stof of leer te leveren zijn. Deze eetkamerstoelen zijn voorzien van een accu en een sta-op zitting die door twee knoppen die in het zijpaneel verwerkt worden bediend worden. Deze stoelen zijn ook zonder sta-op zitting verkrijgbaar zodat u eventueel ook 4 of 6 dezelfde stoelen kunt nemen waarvan er 1 een zitting heeft die u helpt om op te staan. . De stoelen zijn makkelijk verplaatsbaar en een goed stevige zit voor een zeer scherpe prijs .

Grote Showroom Met Sta-op Stoelen In Neede

Al onze sta-op en relax stoelen die u op onze website vind hebben wij ook in onze showroom in Neede staan. Hier kunnen wij de sta-op stoelen voor u inmeten en u uitgebreid over de mogelijkheden vertellen. U kunt de stoelen proberen en zo goed voelen hoe deze zit en welke maatvoering bij u past. U kunt onze showroom vinden aan :

Totale Zorgwinkel

Russchemorsweg 38

7161 RT Neede

0545-296368

info@totalezorgwinkel.nl

Sta-op Stoel Online Bestellen ?

De middenklasse en budget sta-op stoelen zijn ook zeer geschikt om online te bestellen . Deze kunnen wij snel en makkelijk naar u afsturen via een koeriersdienst. aangezien de werking zeer eenvoudig is heeft u dit snel onder de knie. Woont u binnen een straal van 50 km ? Dan leveren wij de stoel vaak zelf bij u af.

Een kijkje nemen bij al onze sta-op stoelen ? Ontdek hier de beste sta-op stoelen 

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken